Home
Wij over onszelf
De GOmZ-Training
Geplande trainingen
Het placebo-effect
Contactformulier
Sitemap

Kees Vermunt, ervaringsdeskundige en trainer

In 2008 kreeg ik de diagnose Parkinson. Wat dat betekent wist ik nog niet echt. Wel dat ik jong was en dat het niet overgaat. En ja ik had een trilling in mijn linkerarm. Daar is mee te leven – en dat is ook zo. Die trilling leer je accepteren. En de traagheid die later kwam ook. Steeds opnieuw is het leren omgaan met je nieuwe zelf. Hoe doe je dat?

 
Sporten is altijd leuk geweest. Badminton, squash, paardrijden, hardlopen. Van alles gedaan. Gewoon omdat het leuk was. Nu moet ik sporten om soepel te blijven en heb ik er weerstand tegen. Het moet toch gewoon leuk zijn. Hoe zorg je daar voor?

 

Koen Lucas, gezondheidscoach en -trainer

Een paar jaar geleden bleek mijn moeder een tumor in haar kaak te hebben. Dat was uiteraard een schok voor het hele gezin en ik besloot haar te helpen met het omgaan met die ziekte. Als coach help ik al vele jaren mensen met de meest uiteenlopende uitdagingen, en een uitgebreide training NLP & Gezondheid gaf me aanvullende mogelijkheden. Mogelijkheden die mensen helpen met 'welzijn in ziekzijn'.

Ik ontdekte meer en meer hoeveel er mogelijk is aan de mentale kant van een aandoening, We werkten aan grote en kleine angsten, en aan hele praktische zaken, zoals:

  • Hoe blijf ik hoopvol?
  • Wat wil ik allemaal nog doen en beleven en hoe geef ik daar invulling aan?
  • Hoe stel ik de juiste vragen aan de arts?
  • Hoe ga ik om met mensen en hun goedbedoelde adviezen en meningen?

Ze heeft daar veel aan gehad, het gaat inmiddels weer uitstekend met haar en dat gun ik iedereen die met een ziekte worstelt.

Bel 06-33751215 (Kees) of 06-30809136 (Koen) | info@gomz.nl